Pagini

marți, 14 ianuarie 2014

Agenda Constructiilor: OCTAGON SA estimeaza ca a incasat aproximativ 20 milioane de euro in 2013

Anul 2013 a fost semnificativ mai bun din punct de vedere al derularii activitatii pentru compania Octagon Contracting &Engineering SA, prin prisma contractarii unor proiecte importante atat pe plan autohton, cat si pe piata din Irak.

 In Romania, societatea a adjudecat, in regim de antrepriza generala, proiectul Hermes Business Campus si a castigat contractul pentru realizarea lucrarilor geotehnice de structura si de infrastructura pentru obiectivul Green Court Bucharest. In ceea ce priveste activitatea din afara granitelor tarii, Octagon SA edifica, in prezent, centrala electrica Shatt Al - Basra (din Basra) si stadionul Al Zawraa, din Bagdad. “Actualmente, derulam lucrari specifice la trei obiective din domeniul cladirilor de birouri, respectiv Hermes Business Campus, Green Court Bucharest, PC Business Center (unde am contractat lucrarile geotehnice, de fundatii speciale si de infrastructura), a caror valoare insumata depaseste 18,6 milioane de euro, precum si la cele doua obiective din Iraq, ce totalizeaza 3 milioane de euro”, a declarat Alexandros Ignatiadis, actionar al Octagon Contracting & Engineering SA.

Din perspectiva incasarilor, actionarul Octagon SA estimeaza ca anul recent incheiat a generat venituri de aproximativ 20 milioane de euro pentru societate, pentru anul 2014 fiind estimata o crestere a acestora, pe fondul unui reviriment anticipat al pietei de profil. “In prezent, sectorul de constructii din Romania se afla, la o privire de ansamblu, intr-o perioada de stagnare, cea mai mare problema cu care acesta se va confrunta in 2014 fiind constituita de finantarea greoaie a lucrarilor de infrastructura.

Cu toate acestea, exista anumite segmente care prezinta usoare cresteri, printre acestea aflandu-se cel de cladiri de birouri, de care a beneficiat si societatea noastra prin contractele adjudecate in 2013”, considera directorul general al Octagon SA.

(Sursa: Agenda Constructiilor)


http://www.agendaconstructiilor.ro/files/antreprenori-dezvoltatori/octagon-sa-estimeaza-ca-a-incasat-aproximativ-20-milioane-de-euro-in-2013.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu